Makan

Hai bakal ibu semua, saya 7w tak lalu makan dan tekak rasa macam tak boleh terima makanan, awal2 ada la jugak makan bihun tapi sekarang semua benda tengok tak lalu tapi perut terasa lapar dan berbunyi, yang teringin hanya Maggie je tapi nak makan hari2 bimbang pula. Ibu2 semua buat macam mana ye... Lagi satu sy sebelum mengandung memang jenis tak sarapan, sekarang dah mengandung terasa susah sgt nak makan pagi2, ada apa2 efek ke pada kandungan kalau pukul 11 pagi baru sy makan.

1 Balas

insha'Allah takde apa² . mkn megi awal² pregnnt blh tp jgn sllu . sy oun sllu skip breakfast . kdg² tghri kol 1 baru mkn 😅 bgn lambat je keje . tp kalau bgn awal . mkn kcg² or roti utk baby je dulu