Baby x tido

Hai , baby sya siang susah tido malam pun ssh nak tdo . Pempers dah tukar , kembung pun tak , susu pun dah bagi. Dia still meragam. Ada x tips? Sya first mom. Bsalin czer Kdg2 rasa mental pula . Stress . Sakit badan nak duduk bdiri tido kan dia.

1 Balas

sy haritu baby meragam, n semua dh buat husb rekemen try kn dia kt buai, then baru baby rileks n boleh tido..sy pun tknk ajar buai tp tu yg bolej buat dia rileks sy ok je

9mo ago

Yeke . Sya buai x standby dkat umah. Ada swing chair ja utk dia . Kena cri buai la nampaknya ni😅