Hai... Baby sy SGA kurang berat badan.. Lepas tu kne kuning then sy topup susu fm.. Berat sebln naik ok 1kg then juanis pn dh habis... So sy stop bg susu fm... Cont bf... Adakah akan effect berat baby nanti.

1 Balas

sebaik ny sis cube pam susu . klau dpt dln 4oz . tnde susu bnyk . xd msala klau xbg fm dh . klau xsmpai 4oz . sis beli ubt tmbh kn susu dlu . bru sis bg bby minum .

4y ago

x . 4oz tu tnde susu bnyk . ckup tok bby la . bby xminum smpai 4oz pn . biase 2oz . tpi klau da besa sikit brtmbh besa perut bby dy akn minum lebih dri 2oz .