Baby minum

Hai baby saya girl hari tu masa umur 3 minggu mcm tu dia minum 2 oz setiap 2 jam.. ni sekarang 34 hari tiba dia jenis kadang2 minum 1 oz setiap sejam kadang² minum 1.5 oz setiap 2 jam.. normal ke? Ada makcik² ckp sebab dia beralih bulan.. betul ke? Baby fully breastmilk tp saya pam and bg pakai botol..

2 Balas

2oz=2jam, 1oz=1jam. mcm ok je. mommy cek la kalau pempes ringan lama baru risau

Najis, perut, ceria OK tak? Jika ada tanda dehidrasi, bawa jumpa doktor