Bantu saya

Hai. Assalamualaikum semua mommies n bakal mommies. Nak tanya minggu depan sy dah 12w boleh tak sy nak balik kampung naik bas? Perjalanan selama 5 jam. Maaf ya soalan sy pelik. Okay ke untuk kandungan sy? Terima kasih semua ❤️#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

Hai sis. Saya haritu ada berjalan jauh dari pahang ke kedah naik bas juga time tu kandungan baru 8 week alhamdulillah okey cuma bawak bantal lapik perut dgn belakang sebab lama takut lenguh.