Awal kehamilan

Hai assalamualaikum and selamat pagi.. saya dh cek guna upt clearblue and pregnant 3weeks.. boleh ke saya consume b complex folic acid shaklee?

Awal kehamilan
12 Balas

Pada pandangan saya, sebaiknya2 sblm awak consume apa2 vitamin atau supplement, awak refer nasihat & pendapat dr doktor dulu. Demi kebaikan awak & baby dalam kandungan 🙂

Taye doc dlu sis..nnt die akn bg tahu ok xok..sy ambil obimin n doc kata ok,hb pun ok spjg prgnnt

Waalaikumusalam...boleh sis...sye pun amalkan b complex with folic acid shaklee nie...

sis nk tnye sblm prgnt memang sis mkn b comples neh ke? sis pnya priod regular ke?

saya mmg consume ni awal preggy, bila nurse tukar obimin baru stop yg shaklee ni

Boleh.. mmg bgus shaklee niyy.. sy pon consume sblom pregnant lagi...

Boleh sis. Sepenjang kehamilan, saya ambil b comples shaklee je

Boleh sgt..nt bile dh g clinic akn tukar bg other vitamin

Saya amal yg nie.. Alhamdulillah hb pon ok..

okey je. nanti add on dgn vitamin c, iron