SAKIT PINGGANG

Hai .. Assalamualaikum. Normal kaa tu kalau kita sakit pinggang time pregnant??? Tp kandungan masih awl. Bru 10w??.

30 Balas

Sy ad tnya nurse tdi msa g klinik. Nurse tu ckp faktor kita jln pn slah 1 sbb skit pinggang. Kna rajin2 pegi cek buku mmgndung tu kat bhgian blkang dia ckp. Hahah

Normal sis. Sakit tu on off on off jek. If sakit tu sakit sgt² dan berterusan then ada bleading yg tu kena cpt² jmpa doctor. Semoga dipermudahkan sis ☺️

Bole letak bantal kat punggung slama 15-30 minit .. Utk melegakan sakit ... Tapi kepala jgan guna bantal yg tggi ..

Sya tengah lalui . 10w+ nk masok 11w dah... Sntiasa sakit pinggang and tulang pinggul

Try gune biobax.. sy jdkn peneman sy.. skrg dah 6bln.. mmg sy ssh tdo lena mlm sbb lenguh

Normal jk sis semua. Jgn risau. Hehehe.. Jaga diri bebaik ye semua.. 😍

Normal sgt. Saya #5weeks pon tgh lalui. Dari awal tahu pregnant, rasa tak selesa

Normal. Kadang-kadang sampai menangis sebab sakit. 😅 Tapi lama-lama hilang.

Sy pn sakit pinggang. Rasa mcm nk period. Tp kandungan masih awal😢

5y ago

Normal sis mula2 ni .. sakit pinggng . Sakit perut .. ☺ kena kuat yer 😍

Sy pun 5 week..now sakit pinggang jgk..dulu ank prtama dn kedua x mcm ni pun 😂