baby5week

kandungan bru 5minggu..tp sakit2 bawah perut n sakit pinggang sentiase tu normal ke?

17 Balas

Saya pun awal2 pregnancy sakit2 pinggang. Then 10 weeks ke atas dah makin ok. Skrg 20 weeks sakit balik. Lagi dahsyat sakitnya tu huhu mampu sabar dan gosok slow2 je

Kita sma sis...sy pn bru 5weeks..sy rsa itu normal..sbp kbnykn ibu2 dcne ckp ianya normal..dont worry..just pray😊

Normal.. sy nk masuk dkt 8mggu pun still skt2 pgg, kdg2 blkg,,bdn cpt masuk angin pun iye tu jd skt2 bdn jgk

kalau berlarutan better pegi klinik check up. dari situ kite tahu ape simptom nya..boleh search google

Kalau cramp bawah perut, pinggang, dada ada rasa berat sakit. Normal. Dlu sy pun mcm tu. 😊

Sy pn mcm tu skrg sy dh msk 7minggu dh kurang rse cramp dn skit pinggang..

selalunye normal sis.. tp klu teruk sgt g hosp tau.. tke care.. 🤗

Normal..arinie genap dua bulan baru hilang rsa semua tu.

Normal... Tp klau sakit sngat boleh jmpa doktor

Normal tu sis. Janin nak membesar