SAKIT PINGGANG

Hai .. Assalamualaikum. Normal kaa tu kalau kita sakit pinggang time pregnant??? Tp kandungan masih awl. Bru 10w??.

30 Balas

ada x yg 6 week sakit pingang lpas tu cramp perut on off normal ka

5y ago

Sa pun xtau mulanya cramp prut tu tnda..ne msuk ank kedua bru ada tnda gitu.. mula2 rsa pelik pastu buka google search tnda2 hamil.. bila tnguk tnda2 gitu trus decide mau cek urine sbb sblum2 ne cek urine mmg xda 8thun tnggu😅msalah sy period xteratur pnah smpai stahun xda period..alhamdulillah Allah bg ksempatan lg..skrg daa 8mnggu😍

Saya start sakit pinggan sgt2 masak week10 lah. Skrg tgh week12 huhu

Normal sis..klu blh cari kalsium...supplement..

Saya selalu sakit sejak mengandung. Sabar JK la. Semoga semuanya ok

Normal sis. Sy pun 6week da sakit smpai bersalin baru hilang..

5y ago

Ya sis. Smpai bersalin bru kurang.. Ni da nak hilang. Sy bru 5 hari bersalin

Nak tnya sis da ada baby bump ker kat perut @#10weeks ni...

5y ago

depend on body n tummy size.😅

Normal..sya sakit pinggang plus tapak kaki..#24weeks

Tu normal klau sakit pinggang,awl pregnant

normal sis, sy pon awal2 slalu sakit pinggang

Normal sgt. Saya pon tgh lalui. #5weeks

5y ago

samalah kita baru 6weeks hihi