Kali Ketiga Hamil

Hai assalamualaikum nk tanya sy pernah keguguran sebanyak 2 kali kemudian sy dah 4 hr mabuk2 muntah loya tak boleh masak goreng2 sbb bau, selera bertukar makan sup jer tak nk pedas, makan buah plum hitam cicah asam masin, mabuk perjalanan adakah saya hamil dan berisiko tak kalau keguguran sbb selalu loya muntah,makan nasi jumlah yg sedikit belum check upt lg sbb belum sebulan, sy miss period tp sy mgkn terlalu awal utk loya2 normalkah

3 Balas

Risiko utk ggur ada sebab pernah ada sejarah gugur... Sebaiknya sis pergi klinik checkup.. Takut kalau ada masalah kelak

Normal lah tu saya pun macam tu juga

Owh betul ke risau jugak