loya dan muntah

hi mummies semua sy nak tanya macam mana ye nk hilangkan rasa loya dan muntah ni? sebab bila makan je nasi mesti muntah balik dan dah cuba makan asam utk elakkan rasa mual tp tetap sama😌btw sy baru 7minggu hm asyik terbaring je dalam bilik nk buat kerja rumah semua badam tak selesa apa ntah lg bila bab nk memasak lg takde mood.. ##firstbaby #firstmom

2 Balas

Sama lah mcm saya. And first baby jg. Saya dah masuk 9minggu masih ada alahan. Loya2 mual dan muntah. Lemah satu badan asyik nak nangis je.. Semoga kita tetap tabah dan kuat mommies

10mo ago

macam rasa penuh dekat dada tu yg rasa macam nk muntah hm mmg tak larat😌

Normal mmg akan ase cmtu.. harungi dgn saba sb xde tips pn nk hilangkn muntah2 tu..