pening , mual

Hai assalamualaikum mommies² . Sy nk tnya . Sy ni baru pregnant . First bby ☺️ Xsampai 2bulan lg . Tp dh rasa mual pening . Nk mkn pun xberselera ? Ada tk yg mcm sy ? Klau boleh thu apa yg mommies² buat klau rasa mcm ni ? Mkn apa time xberselera nk mkn nasi . Hrap dpat mmbntu ?

36 Balas

Ad..tp.klau xselera mkn nasi..mknla mee/ oat something heavy...tp kena ngn selera..yg pntg jgn trlebih selera...nnt naik berat bdn..problem pulak😅