First Baby

Hai assalamualaikum mommies semua , saya dah dapat tarikh tuk ke hospital pasal yang kandungan 12w tapi masih tak nampak janin ada kantung kosong saja dan refer ke hospital atas kes miss miscarriage. Untuk masukkan alat dalam alat sulit untuk tengok ada bayi atau tidak. Ada yang pernah jadi macam saya tak? saya takut + berdebar sebenarnya😥 Kena tahan wad ke kalau bust test tu?

First Baby
3 Balas

pengalaman Sy dlu x sakit pon tvs scan melalui vagina. xde kena tahan wad pon.sy dlu doc Kasi 2 minggu utk kantung keluar kantung sndiri. kalau xde juga bru kena cuci

wslm..xpe..pegi saja puan..dorg akan cek dlu..klu dh confirm akan diberi pilihan sama ada nk tggu (mkn ubt) gugur sendri(jatuh kantung) atau DnC je...cuci rahim..