First Baby

Hai assalamualaikum mommies semua , saya dah dapat tarikh tuk ke hospital pasal yang kandungan 12w tapi masih tak nampak janin ada kantung kosong saja dan refer ke hospital atas kes miss miscarriage. Untuk masukkan alat dalam alat sulit untuk tengok ada bayi atau tidak. Ada yang pernah jadi macam saya tak? saya takut + berdebar sebenarnya😥 Kena tahan wad ke kalau bust test tu?

First Baby
5 Balas

Dia akan cek lepas tu suruh datang balik kalau dah start heavy bleeding. Kalau complete miscarriage takyah admit, kalau buat d&c kena admit. Kuatkan diri ye. Saya kena camtu jugak last year tapi sekarang tengah pregnant 5 bulan, setakat ni baby sihat😊

3y ago

Alhamdulillah sis saya baru ja keluar wad. Tgu sebulan lebih dia taknak jatuh sndri. So doktor bg pilihan cuci atau tgu lagi. Saya pilih cuci sbb doktor dh sahkan mmg xde janin dalam rahim☺️

if buat tvs nampak baby, insyallah rezeki awak. Macam saya 3 kali blighted ovum. Kantung ada baby tak de. Semoga urusan awak dipermudahkan. Tak kena tahan wad pon, dr bagi masa 2 week untuk jatuh sendiri, dalam masa 2 week tak turun baru buat D&C

3y ago

saya tak nampak janin sis. Tgu sebulan lebih berharap dia jatuh sndri. Tp takde lngsg. Baru je kluar wad. Cuci jgak pilihan terakhir

Ya allah smoga dimudahkan urusan awk....... Serahkan segala galanya kepada Allah.

ya kena buat test tu sis