Doakan saye

Sye bru buat operation ni.rahim kena jangkitan kuman..ibu² yg hamil kt luar sana tlong doakan bby Sye dan Sye dpt btahan untuk 8 mnggu je lg...Klau x dpt Smpai 8 mnggu.. kemungkinan besar bby xdpt slmat...doakan Sye .

Doakan saye
40 Balas

Allahuakbar berat ujian mu. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberikan kesembuhan buat ibu dan anak, dan dipanjangkan umur kedua dua nya aminyarabalamin

Ya Allah selamatkan lah ibu & bayi dalam kandungannya... permudahakan urusan mereka..amiin

2y ago

ya Allah selamtkanla bayi dalam kandungan

aaminn..semoga Allah permudahkan urusan mommy & baby..doakan sy jgk ye..sy plak pasang arabin..semoga ada rezeki anak hidup utk sy🤲

inshaAllah .. semoge dipermudahkan sgale urusan ... sy dlu pun jangkitan da stage 4 ... da nk jadi kanser ...

2y ago

Sy nk tau jgk ni sbb sy pon kena pakai bnda ni.. Huhu.. Tgh tggu tarikh ospitall.. Tp Hrp2 xkena lah sbb sy punya pgkal rahim pnjgnya normal ja. Mcm org lain cuma dr sarankan pakai sbb baby sy mnggal masa 6 bulan dlm perut

Allahuakbar semoga semua nya dipermudahkan utk sis..aminn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻sis kena kuat ya❤️❤️

2y ago

sedih..sbb ni ank fisrt..dan bharap sgt

semoga puan dan baby selamat hingga melahirkan , Aminn , semoga dipermudahkan urusan puan utk bersalin

Macam mne nk Tahu klu ada jnkitanvkuman.. Ape tanda2.. Mg sis n baby slmt hingga mlhirkn.. Aamiin

2y ago

Oh.. Tq share.. Mg sis n baby sihat walaufiat.. Slmt hgga mlhirkn. Aamiin

Allahu rabbi. Semoga Allah melindungi baby dan puan juga. Insya’Allah semoga terus kuat dan kuat.

semoga diberikan kesihatan tubuh badan,ibu Dan baby sihat Dan selamat Dan dilindungi 🤲🤲🤲

Ya Allah SWT selamatkanlah kehamilan ibu ini sehingga selamat melahirkan anak nya Aamiinn.