Due disember 2023

Hai assalammualaikum ibu2 semua.. Siapa due 11/12 ada yg dah bersalin ke? Masa anak first 37weeks dah bersalin, second nie lambat pulak takde tanda2 lagi. Baby masih syok dalam perut, kalo tak bersalin jugak 10/12 kena serah diri😅 Semoga dipermudahkan urusan saya & ibu2 semua yg bakal melahirkan.. Aamiin YRA😊🤲🏻

18 Balas

Hi .. saye pun due 11/12 jugak baby xnk keluar lg hehe , kalau x bersalin jgk kene serah diri 10/12 .. Semoga dipermudahkan jugak urusan sis .. Amin Amin🤲🏻

10mo ago

Ehh sama lah kita😂 Mudah mudahan baby nak keluar sebelum tarikh due..