Due disember 2023

Hai assalammualaikum ibu2 semua.. Siapa due 11/12 ada yg dah bersalin ke? Masa anak first 37weeks dah bersalin, second nie lambat pulak takde tanda2 lagi. Baby masih syok dalam perut, kalo tak bersalin jugak 10/12 kena serah diri😅 Semoga dipermudahkan urusan saya & ibu2 semua yg bakal melahirkan.. Aamiin YRA😊🤲🏻

18 Balas

due kita sama 11/12🥰sy perut dah start mngeras tp xde bukaan lg...sy firstmom☺️sy doakan sume yg due dipermudahkan urusan🤲🏻🤲🏻🤲🏻

sy due 16hb .. buat mse ni da mulaa laa mngerasss mnjahh ahahahha ank 1st dlu prem bby 35weeks.. ank kedua 38weeks.. yg ni wallahualam..menanti ahaaha

Sya due 8.12 ni tapi belum ada tanda lagi..false contraction adalah😊tgah tggu yg betul² contraction, ibu dah x sabar jumpa ni☺️

Hye..assalamualaikum..sy ni ssah hti,due 7/12..tp x der tnda2 lg ni..bby msh syok dk dlm prut mama lg..😌

saya due 12/12, masih belum ada tanda nak bersalin. Harap baby keluar masa husband dah cuti nanti.

Sy 26/12 masih ok lagi takde apa2 tanda 🤣

Sy due Hari ini 2 Dec ..blum ada lagi tanda ...

5mo ago

hai ..dah pada 9 Dec ..

Aminn🤲🏼