Susu yg naikkan berat baby

Hai mommies semua. Anak sy dah masuk 3bulan. Check up 2bulan berat 4.7. 3 bulan berat cuma naik 4.9kg je. Okay ke? Ada tak suggestion susu fm yg okay utk naikkan berat baby. Sesungguhny sy telah cuba sedaya upaya sy utk bagi susu badan, tp tak dapat. Jadi sy mencari susu fm yg terbaik utk anak sy. 😘

1 Balas

nurse ada cakap berat tak cantik ke? cuba susu anmum. tapi kena tengok poo dia jugak ye. kalau sembelit kena tukar tukar dan tukar sampai poo dia okay.