sharing?

Hai akak semua, nak tanya ni,saya nikah bulan 12 2019.saya last haid pun bulan 12 lepas kwin, lepas tu saya x periode bulan 1.bila masuk pertengahan bulan 2.malam tu saya sakit perut dan saya pigi toilet tngok banyak darah keluar,jdi keliru,darah stop hari ke 5.saya keliru haid ka apa??

2 Balas

Sis tak check upt masa sebelum darah keluar tu ?

4y ago

Apa2 refer doc ye. At least kalau dah check, doc akan bgthu apa2. Take care sis ♥️

Better sis g klnik chck cmne..

4y ago

Itu la sis. Husband ada jga kata nak bawa p klinik tp sya yg dua hati keliru sangat. Kot yg kluar cuma darah haid ke..tp perut sakit sangt msa tu. Mcm sengugut, and bhgian area buah dada pun sakit sngat msa tu. Tp sblm ni periode xpena sakit..mcm mana nak tahu mengandung?dh mis 1bulan xhaid pas masuk prtengahan bulan 2 perut skait n mlm tu darah kluar. Tapi hari ke 5 darah stop.