Susu formula untuk tambah berat badan baby

Hai, ade sesiapa boleh suggest x susu formula untuk tambah berat badan baby.. anak saya 3 bulan berat dia baru 4.7kg, hampir ke line kuning dah..dia fully breastfeeding xde campur susu formula..tapi berat dia naik setiap bulan hanya 400g je..dia lahir berat 3.45kg.. tolong share susu formula apa yg terbaik tq

8 Balas

apekata awk pergi beli buku ilmu penyusuan dlu? awk byak bg susu depan ke belakang? sebaik² susu adalah susu ibu. melainkan ibu ada masalah pengeluaran susu. takpelah begitu.