Susu formula untuk tambah berat badan baby

Hai, ade sesiapa boleh suggest x susu formula untuk tambah berat badan baby.. anak saya 3 bulan berat dia baru 4.7kg, hampir ke line kuning dah..dia fully breastfeeding xde campur susu formula..tapi berat dia naik setiap bulan hanya 400g je..dia lahir berat 3.45kg.. tolong share susu formula apa yg terbaik tq

8 Balas

xde susu formula yg tbaik.. semua kne try n error.. sbb penerimaan stiap bdk x sme.. ade yg gne susu A, anak cirit.. org lain ok plak.. better try brand murah2 dlu mcm dupro/ lactogen.. klu x ssuai bru brand2 mhal mcm s26, anmum, frisolac.. ikut bjet masg2..