Keguguran berulang

Hai ada x sini yg keguguran berulang ? Sy baru 2 hari slepas drpd gugur. Ni kandungan ke2. Sy nk thu la kot2 ada yg dah jumpa pakar, sy nak tahu pengalaman mums ya sy thu stiap bdn org brbeza tp sy nak dgr juga pengalaman yg lain apa pnyebab kerap berlaku kguguran, sy krja x berat sgt tp boleh la kna driving slama sejam. Msalah sy pula usia kantung x sama dgn haid pastu kantung x mbesar dan x tumbuh bby kt dalam tapi dah sampai 3 bulan pastu gugur. Sama la juga dgn skrg ni, 8hb ada tca kt kkia sy try nk mnta rujuk pakar, so klau ada mom yg ada pengalaman sy nk tahu la jga terima kasih tau. Lagi bnyk yg komen crita pngalaman n punca kguguran lagi bgus sambil2 kita sharing pada yg lain yg senasib dgn saya.

6 Balas

sy 3x gugur sis jadi sy dipantau pkar o&g tiap 2 bulan sy kena tca

1y ago

npk kantung sje