Pregnant semula lps 3 bulan bersalin caesar

Hai.. Ada x mummy yang pregnant semula selepas ceaser kurang 3 bln? Mari share pengalaman?

2 Balas

my mom masa pregnantkan adik bongsu saya lepas 6m ceaser adik yg no 3.. doktor kata kalau da pregnant lagi maksudnya luka luar dan dalam da baik.. rahim da bersih.. tu yg lekat.. insya Allah moga yang baik2 ja utk awk 😊

3y ago

wc ❤ insya Allah aamiin..

saya 6bulan prngt semula.. sekrang 30week anak yang sulong 1tahun 20hari . sy cek swasta buka buku pun kat swasta.. doc xbising sbb jahitan luar dengan dalam sy ok..

3y ago

Alhamdulillah . sekrang 30week lebih . doakan yaa