2kali ceaser

Assalamualaikum mummy² semua, sy dah 2kali ceaser. 2019 dan 2020, skrang pregnant 9minggu. Ada x mummy yang dah 2kali ceaser, tapi kali ke3 normal ?. Share pengalaman mummy boleh ? 😊#ingintahu

1 Balas

jiran sy anak 1st bersalin normal. anak 2nd dan 3rd czer. Dr bagitau next time dia pregnant,nanti bersalin akan czer + btl. kak ipar sy pula anak 1st czer,anak 2rd- 5th normal. bersalin awal tahun ni baby twins czer

8mo ago

ye betul tu, lain orang, lain cara bersalin dah masalahnya. Alhamdulillah amin³ ya Rabbal alamin 🤲 semoga doa baik² juga berbalik pada dia dan keluarga jugak 🥰 terima kasih atas perkongsian