Hai .. due date❤️

Hai .. ada tak yang sama due date dengan saya 18/11/2022 ❤️

41 Balas

hi 👋, 12/11/22 edd tapi bufday sy 6/11, mertua 16/11 .. kot sama tarikh Alhamdullilah boleh celebrate sekali 🤭

Saya 12/11. Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti. Aamiin☺️

2y ago

kita sama 12/11 🥰

saya 14/11 semoga segala urusan kita semua dipermudahkan 🥰 Selamat ibu anak aamin

saya 28/11 tp kna bersalin 2mggu awal sbb kncing manis insulin..

Die dte awak same dgn sy . Semoga dipermudahkan segala urusan 🥰

2y ago

aminn❤️ semoga kita semua dipermudahkan

semoga kita semua dipermudahkan sampai bersalin ya... 💕

Saya sis 🥰 Semoga dipermudahkan segala urusan 🤲🏼

Sy 17/11. Tp mungkin kena awal beranak sbb GDM.😅

2y ago

sy 25/11🥰 mungkin kena serah diri awal sbb GDM semoga di per mudahkan

sy 19/11 .. insya Allah .. 🤗

2y ago

yeke .. semoga dipermudah urusan awk juga sis fakhirah

Kita 29Nov 🤲🏻👶🏻💕 insyAllah hihi