Tips baby tiada kuning

Hai ada tak petua atau tips ii untuk hindari anak dari terkena kuning nanti ye ?

6 Balas

kalau ibu darah O mmg normal anak akan kene kuning.sy dulu 1st pregnant pun minum susu kambing,mkn anggur hitam sblm bersalin pun anak kene kuning.sbb sy darah O.

beli produk tasneem..die ade jual set utk jaudice..ade krim sapu n shampoo die..elok kuning cpt turun..mbr da pakai..sy pon otw nk beli sblm due ni

Boleh cuba minum susu kambing n makan anggur hitam..sy rajin makan tu ms first baby, takde kuning..

8mo ago

Sy makan masa pregnant terutama 3rd tri. Blood time sy O.

Setiap baby baru lahir akan ada kuning . Beza lama dengan sekejap ja mengikut individu

Tiada. Jaundice ni normal. Jaundice berpunca daripada fungsi hati baby sendiri.

bykkan makan sayur hijau dan buah..