Pregnant 36minggu

Hai ada mommy kt sini da bersalin ke? Boleh kongsi pengalaman tak?? 😊 saya da rasa sakit2 perut sikit, tapi belum turun tanda.. nie pregnant anak ke dua #bantusharing

1 Balas

tips: kena redho, elakkan stress, trust your team doctor. memang kita nak bersalin normal, jika ada komplikasi, redho lah dgn apa yg team doktor fikir terbaik untuk selamatkan kita dan kandungan. #pengalaman sendiri serious saya tak ready untuk czer dan cara hadapi kesan czer. just ikut je nasihat nurse dan doktor. Saya amalkan elakkan stress dari TTC lg. Jd dah terdengar nurse curious dgn denyut jantung baby lemah sejak di LR. Saya sematkan diri untuk redho jika czer... tak bgtau suami pun perasaan sy masa tu, tak nk bg dia panic. Bila doc jelaskan risiko czer, suami dah bergenang tak terkata, saya yg tenangkan dia trust team doktor, dan tawakkal. so moral of the story, just elakkan stress , bertenang, buat je apa yg betul saranan itu ini untuk mudah bersalin. all the best!

2y ago

🌻🤲❣️