period tapi pregnant

Hai ada ke dalam ni experience pregnant tapi period? Period 1-2 hari je..tp sehari je byk..sebelum ni mmg period regular n period dlm masa 5 hari..

5 Balas

Macam saya. Masa pregy si abang. Period 2hari tapi darah heavy sangat. Next month period tak datang, check upt double line. Kalau ikot kiraan baru 5minggu, tapi bila scan da 13minggu. Doc cakap maybe darah yang keluar tu saki baki darah period yang lepas. Sebb masa scan kantung baby cantik je plus da ada denyutan jantung lagi.

3y ago

Tapi check upt tak? Memang dah double line ke masa pegi scan tu

sis, saya pun sama.. 1 hari period dengan banyak sekali . Tapi hari ke-2 cuma spotting je.. Sya risau sgt.. dh cek upt tp -ve je..

Da p spital ka ? tanya dok tuk kepastian.. lgi jelas kn..

ni y bikin bingung kn sis?😅😅..

Sis da check upt ke?

5y ago

Better sis check upt, kalau betul pregnant then ada keluar darah dlm masa 1-2 hari kena jumpa doc. If not, kadang hormon tu sis.