selamat malam semua

hai ad yg sme due dte ngn sya tak 5.11.19 ?

34 Balas

sye plan nk bersalin bulan 11 ikut anak yg sulung..tp terawal pregnant plak kali ni(due bulan 10)..2 org ank syurga saya..ikutkan lahir bulan 11 jugak..moga kali ni ade rezeki saye bersalin sampai cukup bulan..

me too..ok x semua?xalahan ke?sy perut berangin je..masih mabuk..xde selera makan😒😒

5y ago

saya alhamdulillah mabuk semua da hilang. selera makan pon makin bertambah.

Omg samaaaaaa!!!!!!! Awk beranak di negeri mana nnti? Haha excited pulak

ank yg gugur aritu 5/11 . kehkeh . tp kali ni 11/12 pulak

insha Allah 3.11.2019 due... 1st baby...

sy insyaAllah 4.11.19😘

insya Allah. sama tarikh tu😍

Saya inshaAllah 7/11 😍

sy inshaAllah 6.11.2019. november baby

sy...insyaAllah...hehee