Malas nak mandi

Hahaha taktau la why so lazy to shower? Share la crita sis² masa mengandung n berapa mggu dah, malas ke tak? Hahaha

20 Balas

dari awai² time preggy dh rasa.. mula² xnak mekap.. xda mood mekap.. mndi pun xmau.. badan cpt sgt pnas.. husben yg suspek dlu sruh cek upt.. mmg sah suda sangkut.. haha.. sampai lani dh 26week.. muka mmg xmekap lgsg.. mndi pun sbb husben paksa.. sampai bt note dlm bilik and pintu tndas 😂

Sy 36 weeks. Lain pula sis. Dr awl pregnant rse nk mandi je sbb panas asyik berpeluh je.. 😂 Ms awl2 pregnant lg siap letak tuala basah kat kepala especially bulan puasa hrtu..

5y ago

Sama la, bdn ni rsa panas nak mandi je.. Lg2 dah masuk 3rd trimester, buat kerja skit dah berpeluh berlengas.. Rsa nak berendam je..

Hahah sama sy dh 16week ni rsa mls nk buat apa2 mndi lg mls kdg pksa diri je mndi hhhahhaahhahahaha.. kdg xmndi bduh muka ja xpn p toilet sbb nk kncing hhahahaha

Sy baru preggy 9weeks.. Smnjak 7weeks dh sgt malas gila2. Apa lg baru tau preggy 3hari lalu😂😂 mekap malas..mandi pn malas. Smua pn malas ahhhhh

Masa 1st trimester je rasa malas, nak tdo je.. 2nd dan skrg dah 3rd trimester, energetic skit.. Kalau takde benda nak buat rasa boring pulak..

sy fkr sy je yg ada prsn mls nk p mndi 😂 ssh sgt nk pergi mandi skrg ni .. tp msti gak pergi mndi, kalau x ..pengsan laki tido sblh 😂😂

Dah 20 weeks, memang malas sgt nak mandi sis...sehari sekali je..ikut hati xnak mandi langsung.. walaupun berpeluh-peluh..hahaha.. teruknya

klo sia plak..smua sia lazy nk bt😂😂dri bab masak mkn mlm..mandi n bt keja uma🤣🤣🤣smu mr hb yg bt 🤭

Sayaaaa.. skrang mggu ke 34 pun still mls mandi,apeee la nasibbbb asyik mk tdoo jd,bring je😥😂

saya pregnant 10 weeks. memang malas dan rasa nak tidurr jee. hahaha