Mandi ketika hamil

Nak tnye sikit, kalau mengandung mmg ade rse malas nak mandi ke?saya rse mcm malas nk mandi, klw keluar pun tak makeup.xde mood nk cantik2😅 #bantusharing #firstbaby #1stimemom

11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

nrml sis..sy dlu mlz sume nk mdi ke mkeup ke mlz kms umh ke kuar girl and boy ..pbwakan bdk bkn penentu kn jantina ank (mintos)😊itu kuasa allah

1y ago

Betullll... nk tau gender pi scan 😂

sama , mls mndi kdg2 mndi skli shri , mls bsiap .. kluar muka togel je pucat lesi .. xtau boy ke girl dh scan bby xbg kerjasama plk 😅

sama lah kita...paling malas nak mandi...kadang keluar tak mekap pun... orang tua2 kata... kalau cmtu, selalu preggy anak lelaki🤣

1y ago

Sy mcm tu. tp bsalin bru ni perempuan 😂

sama lh sy... nk g mana2 pkai mcm makcik2 dh...mmg mls nk makeup ke ape. berbeza btul dgn sblm ngdung.

Samalah kita...mengandung first time...mood mls dia..haiyoyo...scan2 baby boy😅😂

haa.. sama lh sy mcm tu..kuar mall pn pakai tudung mcm mkcik2 tu, sluar trek.. rpanya baby boy.. haha

1y ago

hahaha sama sis,rupnya bby boy 😂

Sama la sy pun. Mandi malas gila. Keluar pakai bedak powder je😂

1y ago

Dh keluar rupanya bby boy

selalunya akan keluar nanti baby boyy

Sama.. Tak ada mood nk melaram 🤭

Haah sama laa kite 😅