Teka & Menang Baby Mat Sunny Tales bernilai RM 99.90!

🎁👶Hadiah untuk si comel anda kini tiba! Parents hanya perlu Teka & Menang Baby Mat Sunny Tales bernilai RM 99.90 sekarang! . ⚠️Pastikan parents ikut semua langkah-langkah di bawah, teka dan komen jawapan yang tepat bagi soalan di bawah ya! Semoga berjaya semua parents hebat TAP🥰

Teka & Menang Baby Mat Sunny Tales bernilai RM 99.90!
3707 Balas

jawapan 👉ke semua di ats. . ibu bapa msty sgt teruja bile mngunakan mat sunny tales . .kerana harga yg sgt2 berbaloi dan sgt2 tahan lasak dan jugak amat menitikn keselamtan bayi. 🥰🥰

Kelebihan produkSunny Tales Baby Mat 1.Ringan dan Lembut untuk memberi pelindungan dan mengelakkan kecederaan 2.Kalis air & 100% boleh kitar semula 3.Tak berbau Jawapan : D. Semua di atas

A. Ringan & lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan. B. Kalis air & 100% boleh dikitar semula. C. Tidak berbau. D. Semua di atas. Jawapan. D (semua di atas)

Jawapan : D. Semua di atas ✔️Ringan & Lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan ✔️Kalis Air & 100% Boleh dikitar semula ✔️Tak berbau

Jawapan D. Semua dia atas 1.Ringan dan lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan 2.kalis air dan 100% boleh dikitar semula 3.tidak berbau

jawapan D smua di atas.. kelebihan sunny mat boleh di ubah suai mngikut kawasan rumah seperti yg diinginkan

ke semua di atas. . sgt2 best digunakn dan mnjga keselmtan ank2 dri terhantuk kepla di lantai😍

D.Semua di atas Ringan&Lembut, Kalis Air&100% boleh dikitar semula,Tak Berbau 🥰

A. Ringan & Lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan

JAWAPAN-D (semua di atas) sunnytales the most hygienic baby mat🥰