Apakah hadiah yang anda sanggup belikan kepada pasangan anda?
Voice your Opinion
Play Station 5 (PS5)
Kereta Sport
Baju berjenama
Jan Tangan berjenama

1459 respon

24 Balas

Kereta sporttt sebab sy pon kaki kereta jugak! 🤣 baju & jam dah penah bagi. PS5 tu xnak bagi sebab sy tak reti main😂😂😂 so kita bagi benda yg kita minat sekali. Tapi tu lah angan2 tak kena bayar kannn so to my husband..berangan je la dlu ek..doakan 1 hari nanti angan2 menjadi realiti. In sha allah amminnnn3x.. yakinlah yg rezeki tak pernah salah alamat🤲🏼🥰

aduhaiii x mampu nk belikan apa2...masakkan makanan kesukaan dia pon jadilah..

Baju berjenama dan kasut berjenama #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tak mampu nk bagi apa2...mampu buat dia bahagia

surprise bouquet... hahaha... tu je yang mampu

tiap tahun dr bujang.. sapu tgn 2helai 😂

masakan yang paling special

Xde apa pew.. Just wat dia bahagia je

kasut berjenama 🙆🏻‍♀️

Skin care RM880. 00 terbaik dunia