Tukar susu

H semua momy2. Baby 6bulan, baru tukar susu lain, sekarang lepas minum susu je mst dia berak cair, asal minum je berak.. Kdg tgk najis dia mcm berbuih2. Tu tanda susu tu x sesuai ke dgn baby?

1 Balas

Kene check balik warna & texture najis baby tu sis. Biasa bby mmg berak cair. Tp kalau sampai punggung die merah/melecet, boleh jd diarrhoea.

3y ago

najis baby mcm biasa warna kuning kehijauan mcm tu.. tp cair la.. xde plak punggung dia melecet...