Tentang bayi

Hi saya nak tanya normal ke baby minum susu dumex dia berak cair? Ke tak sesuai susu tu? Sebelum tu minum dutchbaby asik2 berak je sampai bontot melecet2.. sebelum tu pulak minum loctogen 3,4hari tak berak bila dia nak berak je mesti menangs jubo sakit 🤣.. sy nk tnye normal ke baby berak cair? Ke susu tk sesuai?

2 Balas

Cirit birit tu,,cuba try unmum pulak,,kalau x ok juga cuba la susu yg mahal skit mcm friso😅😅😅

2y ago

Yeke tapi masam bau dia hehe

Normal

2y ago

Ye baby sy berak cair macam tu color pon sama hehe ke susu tak sesuai?