ulser

hi guys, ubat apa yg sesuai untuk rawat ulser selain minum byk air kosong? kene sebab tergigit bibir masa makan ..

1 Balas

Pergi farmasi, cakap nak beli ubat untuk ulser. Ubat tu sapu dekat ulser sebelum makan. Nanti ulser akan rasa kebas kebas sejuk je. Masa tu nanti boleh makan macam biasa. Amik masa nak okay tapi kalau rajin letak, cepat la baik

5y ago

Rasanya tak ada apa apa effect dekat baby. Nanti pergi farmasi cuba tanya dulu.