Oral Aids untuk ulser mulut.

Hi mommies semua, saya nak tanya ada ke sesiapa tahu kalau² oral aids selamat atau tk untuk mommies sembuhkan ulser dimulut? Sebab saya dah seminggu tahan sakit di bahagian gigi geraham kanan, saya ingatkan tergigit rupanya ada ulser. Setiap kali tidur mesti menahan sakit. Boleh bagi idea tk mommies semua? Thank you mommies 😘 #pleasehelp #ingintahu #ulsermulut

3 Balas

try guna bonjela. dah pergi klinik kena ulser Plus sakit gigi. cuba mcm² jenis da doc bagi.tak ok. last klinik DPT bonjela. pakai dua hari terus ok.

gengigel atau bonjela dua dua selamat sis. kalau nak natural remedy, boleh bancuh garam dengan air , buat kumur2, pedih tapi berkesan

7mo ago

Thank you sis bg suggestion 💕

Boleh cuba this one.

7mo ago

Noted, thank you mommy ❤️