keputihan

Guys ..sya tlah disahkan mengandung 6w tpi knp ad keputihan yer...sape2 pernah alami x mcm sya ..sya rsau laa

2 Balas

Sebelum saya tahu saya preggy 4weeks, keputihan kerap keluar. Macam terkencing pun ada, so kena kerap pakai n tukar pantiliner. Ni dah masuk 8weeks keputihan dah takda.

5y ago

Sblum sya thu preggy ..keputihan sya mmg teruk smpai thap wrna ijau ..berketul ..kdg2 berbau..tpi alhamdulillah skrg xde dh wrna cmtu ..tpi still ad kputihan skit2 ..

Sy start drp awal pregnancy smpai skrg dh 35w mmg ada keputihan.. keputihan tu normal bg ibu mengandung.. pengaruh hormon

5y ago

Ohhh iya ke.. Lega dgr ..tme kasih sis ..