Keputihan berketul pekat

Ad x sape2 yg pernah alami keputihan MCM Sy..btw Sy pregnant 23 weeks..risau sangat.hari tu ad g farmasi beli feminin wash untuk keputihan tpy hanya sekadar hilang gatal2 jer..

5 Balas

awak feminine wash tak bagus wak pantiliner pun kalau boleh kurang kan pakai. feminine wash boleh hilangkan bakteria baik dekat tut kita. boleh google. makan yogurt je, minum air masak kena banyak kalau tak okay just pergi hospital atau klinik mintak masuk ubat kat bawah nanti insyaallah terus baik.

6mo ago

takpa, ni awak da tahu awak stop je terus. makan yogurt je and make sure bawah jangan lembab lepas buang air🥰

saya pun macam tu jugaa lagi ii rasa tak selesa,beli sitz bath fatimah kt tiktok ad himalayan salt dengan uncang herba saya try buat smnggu 2 kali. result ok la much more better dr tk pakai ape ii langsung and sitz bath tu pun boleh guna masa berpantang 😊

Sama mcm sy haritu, keputihan teruk juga, pastu saya Cuba amalkan makan yogurt plain tu... alhamdulillah skrg keputihan dh kurang sudah xde berketul.. Ada baca dlm ni juga rasanya.

Boleh refer kk minta dia test keputihan. Takut berpotensi kena gbs

sy pn mcm tu, biasa saya rendam air garam baru lega sikit