nervous, dah 38 week 1 day..camana nak cepatkan proses kelahiran?

Hi guys, saya dah 38 week 1 hari..nervous..anytime boleh melahirkan, dah prepare barang dah..cuma nak tahu..geng2 ibu anak ramai, apa yang ibu2 lakukan untuk cepatkan bukaan dan kurangkan kesan jahitan ditempatkan perimium? Jom share

2 Balas

sya sua 37 weeks.. tapi sakit celah paha kuat sgat smpai kadang nak berdiri susah.. Ada tak yang Mcm sya rasa nie

2y ago

samaa . anak sulung tak sakit . anak number 2 ni sakit awaii . lani hitung hari ajer 😂