Nafsu seks

Guys pernah dgr tak phero essence, minyak wangi yg boleh naikkan nafsu suami tu. Rasa cam kena scam pulak saya beli sbb suami makin lama makin turn off nk bersama. Katanya calit setitik je "boleh buat abang terkam". End up, saya pakai, saya yg terlebih horny 😵😵😵😭 siapa pernah beli perfume tu? Menjadi ke#ingintahu #pleasehelp

14 Balas

sy stuju dgn pendapat sis2 dlm ni..suami bermasalah ni tp xtau kt mne..suami ada ckp bosan..so tye dia ape y perlu naikkan rasa ghairah x bosan masa hubungan intim tu dgn cara camne.kdg awk kena betul2 selidik ape punca sebenar suami jd camtu..ada cek phone x.klau suami xbg kerjasama bile komunikasi psl ni..ckp ngan dia dah jatuh dosa klau abaikan hak nafkah batin isteri tanpa sbb.sume y berkhawin sama2 melengkapi..

knpa nk kena guna minyak?😐😐😐 kan lebih afdal secara natural saja.. sbb tu peniaga zaman sekarang cepat kaya, ramai pembeli mudah tertipu. putar belit ayat sikit dah org terpukau beli. klau kata calit minyak lpas tu wife tutup litup mcm kak limah tp husband terus bernafsu tu maybe la betul kot😂😂

1y ago

tukang post ,.tak apa..awak tak keseorangan sbnrnya...dulu sy pernah masuk group SarahZainal Puteh di telegram pasal hal2 dlm kain (komuniti yg ada masalah di ranjang).,ramai ada isu mcm ni mcm suami x bernafsu, suami xnk bersama padahal isteri dh berusaha, suami turn off etc...tp sy stuju dgn yg atas2..something is need to fix..awak dh usaha, byk pahala awak sbb sbr...

saya pun ada beli tapi sekadar untuk aura sahaja sebab saya ada baca yang minyak ni bagus untuk aura sekeliling bukan untuk memikat suami sahaja, tapi bila dengan suami pakai tak pakai pun dia turn on ja yang penting kita sebagai isteri jaga penampilan dengan kebersihan untuk suami ❤️

Saya pun ada beli jgk...beli sampai 3...baru pakai sebotol. Pakai pun cuma utk aura positif je...klau naikkan nafau suami tu dari yg saya tgk, tak da pun kesan dia sbb kalau goda suami tak pakai perfum ni pn dia on ja. Jadi pada saya perfume phero essence ni cuma utk wangi ja..

klau awak rasa suami ada mslh tenaga batin.. suruh dia mengurut dgn pengurut tenaga batin.. dan rajin² urut blkg dia.. org laki ni klau dia serabut..letih..penat sgt mmang dia x bernafsu sgt utk bersama.. ada sbb tertentu jgk ni knp dia x bernafsu.. mcm² punca blh jd..

sy ade beli , 2 botol . tp mcm xde effct lngsung . bau dia soft2 je tp tak tahan lama . nak naikkn nafsu encik suami ? tak kott sbb sy gune tu , mcm biase je encik husbnd . x de nye nak mlekat sgtt , naik kn ghairah ? x pn huhu

Hahaha sama la sy pon kene tipu.. Beli sampai 3 botol.. Sudahnya 2 botol sy jual balik yg 1 botol tu sy guna time keluar.. Sbb suami ckp bau die mcm menyengat sangat x suke... Adoii

apa name wangi tu please share ,I nak tolong kan aka ipar keseian dia dah 4 tahun please sesiapa tahu name wangi tu tolong jawap I ok

sy gna woomenpotion.sy rasa mcm ok..suami jd suka sbb dia wangi biasa2,tp bila suami suka, sy plak mcm cpt 'basah'.maybe mind set jg

sya pun beli 🤣🤣 tapi xdak apa pun .... saja la beli tgk iklan takda la wangi sgt bau dia mcm kuat skit kepala ni