Nafsu seks

Guys pernah dgr tak phero essence, minyak wangi yg boleh naikkan nafsu suami tu. Rasa cam kena scam pulak saya beli sbb suami makin lama makin turn off nk bersama. Katanya calit setitik je "boleh buat abang terkam". End up, saya pakai, saya yg terlebih horny 😵😵😵😭 siapa pernah beli perfume tu? Menjadi ke#ingintahu #pleasehelp

14 Balas

sy stuju dgn pendapat sis2 dlm ni..suami bermasalah ni tp xtau kt mne..suami ada ckp bosan..so tye dia ape y perlu naikkan rasa ghairah x bosan masa hubungan intim tu dgn cara camne.kdg awk kena betul2 selidik ape punca sebenar suami jd camtu..ada cek phone x.klau suami xbg kerjasama bile komunikasi psl ni..ckp ngan dia dah jatuh dosa klau abaikan hak nafkah batin isteri tanpa sbb.sume y berkhawin sama2 melengkapi..