Nafsu seks

Guys pernah dgr tak phero essence, minyak wangi yg boleh naikkan nafsu suami tu. Rasa cam kena scam pulak saya beli sbb suami makin lama makin turn off nk bersama. Katanya calit setitik je "boleh buat abang terkam". End up, saya pakai, saya yg terlebih horny 😵😵😵😭 siapa pernah beli perfume tu? Menjadi ke#ingintahu #pleasehelp

14 Balas

knpa nk kena guna minyak?😐😐😐 kan lebih afdal secara natural saja.. sbb tu peniaga zaman sekarang cepat kaya, ramai pembeli mudah tertipu. putar belit ayat sikit dah org terpukau beli. klau kata calit minyak lpas tu wife tutup litup mcm kak limah tp husband terus bernafsu tu maybe la betul kot😂😂

1y ago

tukang post ,.tak apa..awak tak keseorangan sbnrnya...dulu sy pernah masuk group SarahZainal Puteh di telegram pasal hal2 dlm kain (komuniti yg ada masalah di ranjang).,ramai ada isu mcm ni mcm suami x bernafsu, suami xnk bersama padahal isteri dh berusaha, suami turn off etc...tp sy stuju dgn yg atas2..something is need to fix..awak dh usaha, byk pahala awak sbb sbr...