Nafsu seks

Guys pernah dgr tak phero essence, minyak wangi yg boleh naikkan nafsu suami tu. Rasa cam kena scam pulak saya beli sbb suami makin lama makin turn off nk bersama. Katanya calit setitik je "boleh buat abang terkam". End up, saya pakai, saya yg terlebih horny 😵😵😵😭 siapa pernah beli perfume tu? Menjadi ke#ingintahu #pleasehelp

14 Balas

sy ade beli , 2 botol . tp mcm xde effct lngsung . bau dia soft2 je tp tak tahan lama . nak naikkn nafsu encik suami ? tak kott sbb sy gune tu , mcm biase je encik husbnd . x de nye nak mlekat sgtt , naik kn ghairah ? x pn huhu