Nafsu seks

Guys pernah dgr tak phero essence, minyak wangi yg boleh naikkan nafsu suami tu. Rasa cam kena scam pulak saya beli sbb suami makin lama makin turn off nk bersama. Katanya calit setitik je "boleh buat abang terkam". End up, saya pakai, saya yg terlebih horny 😵😵😵😭 siapa pernah beli perfume tu? Menjadi ke#ingintahu #pleasehelp

14 Balas

Saya pun ada beli jgk...beli sampai 3...baru pakai sebotol. Pakai pun cuma utk aura positif je...klau naikkan nafau suami tu dari yg saya tgk, tak da pun kesan dia sbb kalau goda suami tak pakai perfum ni pn dia on ja. Jadi pada saya perfume phero essence ni cuma utk wangi ja..