Waktu Subur

Hi Guys, Nak Tnya Something? Last Period 27,28,29 /10 3hari Je Sis Period Then Dah Takde? My Cycle slalunya 40 ke 48 Hari Sbab jenis period tak mnentu, Skrg Kalau kira2 adalah waktu subur sy, Tiap blan klau sbur msti ade kluar putih tlur tu tapi bulan ni sy tkde kuar pon macam tu? Ada Sape2 tau tak ? ?

3 Balas

Untuk period xteratur better cek guna opk sis. Putih telur tu boleh keluar sebelum, semasa atau selepas subur. Nak confirm try la buat opk.

Better sis beli opk test. Dekat shopee ada jual murah, dalam bundle. Boleh check hari hari untuk tengok bila waktu subur sis

5y ago

Macam kita check upt jugak. Cuma opk test ni hari hari kena check. Sis boleh google, ramai yang tulis dalam blog cara dorang tengok & cara dorang record. Saya pun banyak belajar dari google & blog 🤗

Klu period tak menentu baik check waktu subur guna opk