pengalaman mengandung

Hi guys, kandungan dah 27 week, nak masuk 7 bulan dah..penat sungguh mengandung kali nie..tiap kali mengandung saya jadi hyper active, itu nak buat ini nak buat, tak boleh nampak sepah, tak boleh nampak kucing mesti nak marah2 hahaha..sedangkan before mengandung takde pulak rasa macamtue..tambah pulak pergi check up, asyik bermasalah dehydrated je..kurang air, kencing kotor..berulang ke klinik..hb pulak low..rasa macam nak give up, tapi bila ingat baby kecik dalam perut nie..dan anak sulong yang hari2 bertanyakan adik dia..saya gagahkan jua nak ambil supplement, check up, makan pil yang berlambak dr bagi...korang punya pengalaman macamana..mudah atau sukar? Jom share..?

1 Balas

Take care sis. Ni lah diorg ckp, setiap pregnancy unique :)

5y ago

Tue lah..semoga kita semua terus cekal..penat sebenarnya, tapi disitu lah pahala seorang isteri dan ibu..i is redha 😂