PERUT BERBULU KETIKA MENGANDUNG

Hi ibu2 . ada tak yang mengalami macam saya ? naik bulu pulak perut ni 😆 malu nak check up, tapi saya tak buang pun. takut pulak kang makin lebat, so saya tebalkan muka jela. korang macam mana ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

ada juga mmy mcm sy yaa,ingatkan sy sorang jer alami bnda pelikk gini😆sy pun bbulu juga perut sis,comel jerrr🤣sy x nak cukur,takut mkin lebat,suami snyum² tngok bulu di perutt🤣hrp² lps bsalin hilang laaa😆

2y ago

haha kan malu kan lg2 somi yg 24jam dgn kite

sma😂😂 awal pregnant hritu naik bulu halus pendek2 je...skrg dh 5 bln lebih makin byk bulu halus pnjg2😅😅 nk cukur tp takut mkin lebat n pnjg,so biarkan je laa ..ada org kata normal sbb hormon brubah...

2y ago

hahaha iye betul tu

Sy pun sama semenjak pregnant badan jadi berbulu terutama bahagian bawah pusat... Harap sgt2 bulunya hilang lps bersalin... Jadi malu dgn husband 😅

2y ago

hahaa smaa la kita. risau juga kalau kekal

Samalah... hahaha... biarkan juga sbb takut jd bulu kasar... tp kat klinik nurse & doktor ckp perkara biasa... jd sy positif jelah... 😎😎😎

2y ago

tulah tp mcm sy, yg bulu pnjg and agak hitam tu, sy cabut 😂

haha sy ingtkn sy sorg je, sy kt bhgian pusat tu tiba2 mcm nak lebat je bulunya. hormon kot sis, xpe la nurse ok je...

saya pun ada tumbuh..comel jak tpi xda garis2 perut lg

2y ago

haha ingatkan sy je tak normal 😂 ramai dlm situasi ni rupenye

mmg normal punnn. lepas bersalin dia hilang

2y ago

mintak2 betul la hilang. risau pulak kekal 😆😆