Nak tahu anak apa

Guna scan report ini boleh tahu i mengandung anak apa

Nak tahu anak apa
13 Balas

scan ni nmpk xjelas..biasa 20week n above dh blh nmpk jantina bby dgn clearnya dh...sbr ea..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

15week klau msa skan kedudkan beby cantik.boleh dah nmpk jantinanya...nk lebih tept msa bby besar skit dlam 20week keats

ikut usia kandungan puan. kalau sebelum 20 minggu biasanya belum boleh tahu lagi☺️

Macam kurang jelas scannya. Selalunya 20 weeks ke atas baru boleh scan jantina

masa scan tu leh minta doktr cek kn skli...kdg2 dh leh nmpk... #TAPSupermoms

sy 13w dah nampak jelas jantina anak..x tny pon doc dah bg taw..hehe

Guna scan report ini boleh tahu i mengandung anak apa

ikot tarikh scan bulan 6..msti dh thu gender apakn skrg..

brapa mggu ye sis? slalu nya cek 20w nk nmpk jelas

3y ago

ok, i see...so klu 13w nk cek jntina, xnmpk lg...klu boboy myb boleh detect seawal 18w...tp klu gegirl 20w keatas ja...heartbeat baby mmg xsma, tp bcaan normal 120-170...klu mggu ni 135, mggu dpn 155 xdk msalah...jnji hbeat ada...

blh ke sis