Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Balas

Sama la sis.... Sy pun dh 3 kali keguguran sekali kandungan luar rahim.... Semoga allah bagi kita mrasa bahagia lpas ni insyallah.... Suami teringin nak ada anak tp blm ada rezeki lagi